Website waterlilies


Victoria-adventure.org, Cocoa Beach, Florida, Verenigde Staten van Amerika, Noord-Amerika

Victoria adventure.org
Waterlilies

Bronvermelding is zeer belangrijk. Doch het is natuurlijk niet altijd meer evident om nog te weten waar je sommige kennis juist hebt opgedaan.
Ik geef hieronder dan ook graag deze fantastische website mee. Kit Knotts heeft hierin veel tijd, energie en passie gestoken.
Deze website is Engelstalig, maar de waterlelie-taal spreken we toch allemaal, niet?

Indien je al een tijdje actief op zoek bent naar informatie over waterlelies en of lotus of Victoria, dan ken je deze dame en haar website zeker en vast.

Deze website van Kit en Ben Knotts wordt de niet gedrukte bijbel van de waterlelie-wereld genoemd.. Deze website is ongelooflijk, Kit heeft een massa aan werk gestoken in heel dit project en het zou zeer zonde zijn dat dit ooit verloren zou gaan. Door persoonlijke omstandigheden kan ze dit niet meer verder updaten en er staat eigenlijk ook niemand klaar om dit van haar over te nemen…  Hier vind je echter zo’n schat aan informatie over waterlelies, lotussen, Victoria’s, Euryale en andere waterplanten.  Daarnaast is er ook een plaats voor veel waterlelie-kwekers of liefhebbers zoals zij.  Ook de lijst van 1900 verschillende variëteiten is duizelingwekkend.

We weten uit goede bron dat Kit betaald heeft om deze website te laten bestaan, ook wanneer ze er zelf niet meer is. Ze beseft maar al te goed wat voor een schat aan informatie ze daar heeft verzameld. Ik ken tal van liefhebbers die heel deze site hebben gescraped omdat deze schat aan informatie nooit verloren zo gaan.

Victoria adventure.org
Victoria