Fourth Generation Nursery


Fourth Generation Nursery, Mendon, Massachusetts, Verenigde Staten van Amerika, Noord-Amerika

Nymphaea Cliff Tifany

First Generation Nursery, New Haven, Connecticut

We leerden de Fourth Generation Nursery kennen via hun wondermooie Nymphaea Cliff Tiffany, die meerdere prijzen won in 2008 en 2009

We weten niet zo heel veel over deze kwekerij, ze werd opgericht door de familie Sokol.  Een familie die zich al meer dan 100 jaar met tuinbouw bezighoudt.
De eerste van de vier generaties, zou geleefd hebben in New Haven, Connecticut.  Joseph J Sokol was een florist die als eerste een gemotoriseerd voertuig gebruikte voor leveringen.

Fourth Generation Nursery, Mendon, Massachusetts

Fourth Generation Nursery verhuisde zo’n 200 km verderop. Het bedrijf ligt nu wel in Mendon Massachusetts, maar is nog steeds eigendom van en wordt gerund door de familie, een echt familiebedrijf dus.  Het bedrijf in zijn huidige vorm werd opgericht in 1989.

Ze willen de kleinhandel bijstaan bij het aankopen van alle producten gerelateerd aan vijvers.  Dus naast planten natuurlijk, behoren ook pompen, folie, filters,…tot het aanbod.
Hun motto is : “jouw bedrijf doen groeien, is de beste manier om ons bedrijf te laten groeien.”
Ze leveren enkel en alleen aan handelaars en als particulier ben je dus niet welkom.

Nymphaea Cliff Tifany

We hebben de mensen van deze kwekerij, de Fourth Generation Nursery gecontacteerd en hopen dan ook dat ze onze vragen kunnen beantwoorden. Van zodra ze dat doen, passen whet artikel verder aan.