Heropening Agua winkel vitrine in corona-tijden

Nymphaea James Brydon

Nu we het fijne nieuws van ons stadsbestuur kregen dat we onze fysieke Agua winkel vitrine mogen openen, willen we meegeven hoe we dit aanpakken binnen de geldende corona-maatregelen en met oog voor jouw en onze gezondheid.

We bedanken je alvast voor je geduld en om je aan te passen aan de nieuwe situatie en hopen snel weer je dag te kunnen opvrolijken met onze waterlelies en lotus.

  • In eerste instantie openen we onze winkel vitrine op afspraak. Afspraken kunnen we alle dagen tussen 10.00u en 19.00u inplannen. We beperken wel het aantal afspraken per dag in functie van ons werk in de kwekerij.
  • Per afspraak voorzien we 1 uur. Natuurlijk helpen we je nadien ook graag verder als dat kan.
  • We ontvangen maximaal 2 personen per afspraak om je zo de nodige ruimte te geven om onze planten te bekijken en vragen te kunnen stellen.
  • We aanvaarden alleen betalingen via Payconiq of overschrijving via mobile banking.
  • Voor een afspraak kan u ons steeds bereiken via e-mailWhatsApptelefoon. Geef wel best enkele mogelijkheden door, dan vinden we zeker een passend moment.
    Ook voor andere vragen en antwoorden kan u ons natuurlijk blijven e-mailen, app’en of bellen.
  • Hou je zelf ook aan de geldende maatregelen alsjeblieft. We zien je graag gezond en willen graag open kunnen blijven voor al onze klanten.

Online bestellingen blijven ook mogelijk uiteraard, we versturen wat we kunnen, maar ook afhalen in onze winkel vitrine blijft mogelijk. Ook voor het afhalen van bestellingen spreken we liefst een moment af zodat we je bestelling mooi kunnen voorbereiden en klaarzetten met inachtneming van de nodige voorzorgsmaatregelen en afstand.

Als uitsmijter en omdat het niet altijd maar over beperkingen moet gaan, hieronder nog wat leuke inspiratie.

Of misschien laat je je wel inspireren door hoe een lotus je een vakantiegevoel kan geven zonder vakantieplannen.