Onze gezonde jongen


Deze mooie waterlelie kreeg haar toch wel heel mooie naam van Tony Moore.

Strawberry Milkshake, aardbeien milkshake

Nymphaea Strawberry Milkshake
Nymphaea Strawberry Milkshake

We weten natuurlijk al wat strawberry wil zeggen, dat is gewoon aardbei.
Ook het woord milkshake kennen we al lang, daar hebben we geen woordenboek voor nodig. Het is trouwens een woord dat zelfs in de woordenboek niet wordt vertaald, milkshake is ook in het Nederlands milkshake.

Het heeft natuurlijk geen nut om deze woorden afzonderlijk te bekijken in dit geval.  Tony Moore heeft het hier echt wel over de aardbeien milkshake en daar bedoelt hij natuurlijk de kleur mee.
Had Tony Moore honger toen hij de eerste bloem van deze waterlelie zag of was hij juist een milkshake aan het drinken? Geen idee.

Strawberry Milkshake, fruit alom en af en toe een snoepje

Wat wel zeker is, is dat Tony Moore  een slimme jongen is, want geef nu toe, deze naam spreekt toch écht tot de verbeelding.  En een goede naam, daar kom je al ver mee.
Hij is trouwens niet alleen slim, het is ook een gezonde jongen, denk maar aan zijn Nymphaea Razberry, Nymphaea Razzberry Star, Nymphaea Citrus Twist, Nymphaea Black Cherry,…

Hij heeft ook wel een Nymphaea Pink Lemonade en een Nymphaea Lemon Meringue, de deugniet, maar goed een snoepje af en toe kan nooit kwaad.